Dører, glassfelt og inngangspartier

Dører
SSC er en av Skandinavias ledende produsenter av innerdører.
Resultatene av deres forskning og materialprøving kommer våre kunder til del,
uansett om det handler om avanserte røntgendører eller vanlige, men uvanlig stille, standarddører. Det seneste tilskuddet er deres nye institusjonsdør. Den løser problemet
med en innovergående dør som i en nødsituasjon også må kunne åpnes utover.
SSC har også utviklet en forsterket trebasert celledør som gir et behagelig miljø både fra funksjons- og designsynspunkt.


Glassfelt
Stålglassfelt kan forme lyse og trivelige rom i rommet eller dele av forskjellige områder på en arbeidsplass uten at disse mister kontakten med hverandre.

Stålglassfelt fås også i utførelser som entrédør til flerbolighus, kontorer, butikker m.m. Utførelser etter dine krav. De er utformet for å tåle høye belastninger og oppfylle krav til brann- og innbruddsbeskyttelse.
Inngangspartier
Vår leverandør SSC produserer spesialtegnede inngangspartier til blant annet bolighus, butikker og offentlige bygninger. Kunden kan fritt velge utforming og utførelse for så vel inngangspartiet som døren.
 
Inngangspartiene produseres av massivt tre med valgfri overflatebehandling. Glass og andre komponenter leveres i overensstemmelse med aktuelle krav til brannsikkerhet, lyddempning, innbruddssikkerhet osv. Massive ytterdører har en kraftig konstruksjon av massivt tre, og leveres med rammebredde opp til 150 mm. Pressede dører med overflatesjikt av vannfast HDF-plate, stamme av tre, med aluminiumplate.
protectio_final_v_1_0001016.jpg